Gymnastiek = spelenderwijs bewegen

Gym is niet alleen leuk, maar ook nog eens hartstikke gezond. En, echt niet alleen voor meiden. Gymnastiek bevordert de lichamelijke ontwikkeling van ieder kind!

Een waardevolle basis wordt bij gymnastiek gelegd, voor alle sporten. Want wie bij gymnastiek heeft leren ontdekken waar het lichaam toe in staat is, zal op latere leeftijd een voorsprong hebben bij het aanleren van andere sport en spelelementen.

Maar, je kind heeft niet alleen pas op latere leeftijd profijt van gymnastiek. Vooral ook op kortere termijn en in het dagelijks leven. Het zelfvertrouwen én concentratievermogen neemt bijvoorbeeld toe, wat op school een bijzonder groot voordeel is!

Plezier staat altijd voorop en ieder kind doet mee op zijn of haar niveau.

Turnen maakt je nog leniger!

Wanneer het kind voldoende aanleg en motivatie heeft zal het uitgenodigde worden voor de extra selectietraining.

De selectietraining is meer wedstrijdgericht en heeft als doel verschillende turnoefeningen soepel, vlot, technisch perfect en met veel plezier aan te leren en uit te voeren. Er worden verschillende oefeningen en toestellen doorgenomen.

Wedstrijden

SV Oeverzwaluwen Gymnastiek is sinds 2015 geen lid meer van de KNGU. Wij organiseren met omringende verenigingen tenminste tweemaal per jaar een onderlinge wedstrijd in de regio Zuidwest Friesland.

Tarieven

Lid worden? Bekijk de voorwaarden en de kosten op de pagina Contributie.

Lestijden

Er worden recreatieve gymlessen gegeven op maandag. Lesschema.

2 Gratis Proeflesssen

Eerst vrijblijvend  proberen voor je (kind) lid wordt! Aanmelden proefles.